Op zoek naar een hovenier in Apeldoorn?

We streven binnen onze tuinen altijd naar de juiste balans tussen jouw wensen en spannende, creatieve oplossingen die wij graag inbrengen. Als een nieuwe tuin een aaneenschakeling is van verassingselementen en nieuwe ervaringen, is voor ons een tuinontwerp pas echt goed gelukt.

Ben je toe aan een nieuwe tuin, maar weet je nog niet precies hoe het ontwerp eruit moet zien? Heb je een tuin en wil je tuinonderhoud uitbesteden? Of wil je jouw tuin laten renoveren?

Ontdek samen met ons de mogelijkheden.

Op zoek naar een hovenier in Apeldoorn?

We streven binnen onze tuinen altijd naar de juiste balans tussen jouw wensen en spannende, creatieve oplossingen die wij graag inbrengen. Als een nieuwe tuin een aaneenschakeling is van verassingselementen en nieuwe ervaringen, is voor ons een tuinontwerp pas echt goed gelukt.

Ben je toe aan een nieuwe tuin, maar weet je nog niet precies hoe het ontwerp eruit moet zien? Heb je een tuin en wil je tuinonderhoud uitbesteden? Of wil je jouw tuin laten renoveren?

Ontdek samen met ons de mogelijkheden.

Een tuinontwerp laten maken

Een tuin zegt veel over de tuineigenaar, net als een huis veel zegt over de huiseigenaar. Het is dan ook belangrijk dat je jouw wensen voor je tuin helder hebt bij een nieuw ontwerp. In een vrijblijvend gesprek kunnen we je helpen om je wensen inzichtelijk te krijgen.

Hoe komt een tuinontwerp na het gesprek eigenlijk tot stand?

Na het inventariserven van je wensen, gaat Marcel aan de slag met de eerste schetsen. Een goed tuinontwerp bestaat niet alleen uit mooie planten en bloemen. Het geheel is pas echt compleet met paden en terrassen om de tuin in zijn geheel te verbinden. Binnen het ontwerp nemen we ook de stijl van je woning en de omgeving mee, zodat alles één geheel wordt.

De kans is groot dat je bij de eerste schets verrast wordt met zaken waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Tuinaanleg voor je tuin in Apeldoorn

Is het ontwerp voor je tuin helemaal helder? Dan werken we een heldere offerte uit, waarin alle werkzaamheden staan omschreven. Hierna kunnen we aan de slag met het aanleggen van de tuin.

Wanneer je alleen een ontwerp of beplantingsplan wilt hebben en de tuin niet wilt laten aanleggen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wil je de tuin wel door ons aan laten leggen, dan leggen we je graag uit hoe dit in zijn werk gaat:

 • Tuinen worden 100% door ons gerealiseerd, de bestrating, een vlonder, een vijver of een overkapping. We hebben alle expertise en mankracht in huis. Het voordeel? Een strakke planning en je hebt maar contact met een partij die overal vanaf weet;
 • We starten met het (gedeeltelijk) leeghalen van de tuin;
 • Grondwerk wordt uitgevoerd;
 • Het tuinontwerp wordt uitgezet, waarbij hoogtes worden ingemeten;
 • We starten met de eerste fase waarbij we o.a. bestrating, tuinafscheidingen, vijvers en andere zaken aanleggen;
 • Ligt de basis van het ontwerp, dan gaan we de tuin helemaal af maken door de beplanting toe te voegen.

Merk je tijdens het aanleggen dat het toch niet helemaal naar wens is, dat het toch anders oogt dan gedacht? Geen probleem, we zijn flexibel en denken met je mee.

Op de aanleg van je tuin én de beplanting krijg je van ons een jaar garantie. Fijn als er iets toch niet helemaal aanslaat en voor ons heel vanzelfsprekend.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Woon je al langer op hetzelfde adres en is je tuin toe aan een opknapbeurt of heb je een huis gekocht en ben je niet helemaal blij met de tuin? Dan hoef je niet direct te denken aan een compleet nieuwe tuin. Het kan ook interessant zijn om je tuin te renoveren.

Bij het renoveren van een tuin kijken we samen welke elementen je wel aanspreken, wat je wilt behouden, maar ook welke zaken we kunnen hergebruiken binnen het nieuwe ontwerp.

Onze werkwijze voor het renoveren van een tuin is eigenlijk hetzelfde als bij het aanleggen van een nieuwe tuin. We starten met het gedeeltelijk leeghalen van de tuin, zetten het ontwerp uit, starten met het aanleggen van de vaste elementen en maken de tuin echt af met de gekozen beplanting.

Tuinonderhoud uitbesteden

Geniet je al een tijdje van je nieuwe of gerenoveerde tuin en merk je dat het onderhoud toch wat veel is of niet helemaal aan jou besteed? We ontzorgen je graag.

Bij De Brinker Tuinen werken we met onderhoudscontracten, contracten die precies bij jouw wensen passen. Wil je dat we iedere maand langskomen om je tuin te onderhouden of heb je liever twee keer per jaar een grote onderhoudsbeurt? Het kan allemaal.

We stemmen het contract af op jouw wensen en spreken direct de momenten af wanneer we langskomen. Zo weet je precies wanneer je ons kunt verwachten en je tuin er weer tiptop uitziet.

Bedrijfstuin Apeldoorn en omgeving

Een fijne bedrijfstuin is het visitekaartje voor jouw bedrijf. Heb je een bedrijf met een tuin en ben je op zoek naar een passende buitenruimte? Tijdens een vrijblijvend gesprek denken we met je mee omtrent wensen, eventuele eisen en het ideale plaatje.

Aspecten waar we o.a. over meedenken:

 • Hoe gaat de bedrijfstuin het karakter van je bedrijf versterken?;
 • Wil je zitgelegenheid, zodat je medewerkers lekker buiten kunnen lunchen?;
 • Moet er een fietsenstalling komen?;
 • Afwatering en bewatering;
 • Rijdt er zwaar verkeer over het terrein?

Je wensen en onze expertise zetten we om in een passend tuinontwerp, waar we na goedkeuring mee aan de slag kunnen.

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

  Op zoek naar het optimale tuingevoel?
  Wij denken met je mee