Op zoek naar een hovenier in Deventer?

Creatieve en spannende oplossingen waar je wellicht zelf nooit aan gedacht zou hebben, daar zit onze uitdaging.

Wanneer we een tuin maken die een aaneenschakeling is van nieuwe ervaringen en verrassingselementen, een tuin die ervoor zorgt dat je droom uitkomt, daar worden we écht gelukkig van.

Woon je in of rondom Deventer en wil je een nieuwe tuin, je tuin renoveren of het onderhoud uitbesteden? Je ontdekt op deze pagina wat we voor je kunnen betekenen.

Op zoek naar een hovenier in Deventer?

Creatieve en spannende oplossingen waar je wellicht zelf nooit aan gedacht zou hebben, daar zit onze uitdaging.

Wanneer we een tuin maken die een aaneenschakeling is van nieuwe ervaringen en verrassingselementen, een tuin die ervoor zorgt dat je droom uitkomt, daar worden we écht gelukkig van.

Woon je in of rondom Deventer en wil je een nieuwe tuin, je tuin renoveren of het onderhoud uitbesteden? Je ontdekt op deze pagina wat we voor je kunnen betekenen.

Een tuinontwerp laten maken

Iedere tuin, ieder huis, iedere tuineigenaar, ze verschillen allemaal van elkaar. Dit maakt dat ieder tuinontwerp maatwerk is. Maatwerk op basis van je wensen, maar ook op basis van het leven binnenshuis.

We zien de tuin als verlenging van het leven binnenshuis. Zo kan een plek om te ontspannen een wens zijn, plaats om vrienden te ontvangen of de mogelijkheid tot veilig buitenspelen. Een mooi en slim tuinontwerp kan veel toevoegen aan de kwaliteit van het wonen en leven.

Waar beginnen we?

Tijdens een, geheel vrijblijvend, gesprek inventariseren we al je wensen. Met deze wensen gaan we aan de slag. Binnen de eerste schetsen krijg je inzicht in de beplanting, paden en terrassen. Het is ons streven om tot een mooie tuin te komen die alle facetten met elkaar verbindt.

In het tuinontwerp nemen we altijd de vormgeving en sfeer van je huis en je woonomgeving mee. Dit zodat het geheel uiteindelijk mooi op elkaar aansluit.

Tuinaanleg voor je tuin in Deventer

Is het tuinontwerp naar wens? Dan kunnen we aan de slag met het aanleggen van je tuin. Deze klus kan van A tot Z door ons uitgevoerd worden. We hebben namelijk alle expertise en mankracht in huis. Of het nu gaat om bestrating, een vlonder, een overkapping of een vijver. Dat we alles zelf in huis hebben, werkt door op de planning van de aanleg. We hoeven namelijk nooit op een andere partij te wachten.

Voor het aanleggen van een tuin hebben we altijd een vaste werkwijze. Of je nu gaat voor het aanleggen of renoveren van je tuin.

Een bestaande tuin halen we in zijn geheel, of gedeeltelijk, leeg. Na het leeghalen verrichten we grondwerk en gaan we het tuinontwerp uitzetten binnen de tuin. We beginnen met het aanleggen van de gekozen aspecten, denk hierbij aan bestrating, tuinafscheidingen of een vijver. Wanneer we deze fase afronden, gaan we door naar de beplanting.

Tijdens het aanleggen van de tuin blijft er plaats voor aanpassingen binnen het tuinontwerp. Mochten er zaken zijn die toch niet uitpakken zoals je gehoopt had, dan zijn we graag flexibel en denken we met je mee.

Op het verrichte werk en de beplanting krijg je een jaar garantie.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Wil je een compleet nieuwe tuin of heb je een tuin waarbij je bepaalde zaken wilt hergebruiken of wilt behouden? Bij dit laatste kun je kiezen voor een tuinrenovatie. We houden bij het tuinontwerp rekening met aanwezige elementen en het hergebruiken van materialen.

Net als bij een nieuwe tuin, nemen we uitgebreid jouw wensen met je door en maken we eerst een tuinontwerp. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan maken we een plan voor de uitvoering en gaan we aan de slag met het gedeeltelijk leeghalen van je tuin.

Tuinonderhoud uitbesteden

Wanneer je een tuin hebt laten ontwerpen en aan hebt laten leggen, wil je hier natuurlijk van blijven genieten. Om je tuin mooi te houden, zul je deze regelmatig moeten onderhouden. Heb je geen groene vingers of geen tijd voor dit onderhoud? Besteed het onderhoud dan uit en geniet onbezorgd van je tuin.

Bij het tuinonderhoud luisteren we, uiteraard, naar jouw wensen en maken we op basis van deze wensen een onderhoudscontract. Door het onderhoudscontract weten we beiden wat er moet gebeuren en wanneer. Wil je alleen twee keer per jaar een flinke onderhoudsbeurt of wil je graag dat we regelmatig je tuin en het gazon bijhouden? Het kan allemaal.

Bedrijfstuin Deventer en omgeving

Een bedrijfstuin is een visitekaartje. Een visitekaartje voor je klanten, maar ook voor je medewerkers. Bij klanten sta je 1-0 voor met een mooie, verzorgde bedrijfstuin. Voor je medewerkers kan het diverse voordelen met zich meebrengen. Zo zorgt groen in een omgeving voor minder ziekteverzuim, kunnen medewerkers eventueel lunchen op een fijne plek of een korte wandeling maken in het groen.

Breng een fijne boodschap over op je klanten en personeel met een bedrijfstuin die bij het imago van je bedrijf past.

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

    Op zoek naar het optimale tuingevoel?
    Wij denken met je mee